Mys-dag☀️

Världens bästa lillasyster!❤️


Dagens outfit

Tänkte att jag kunde lägga upp bilder på "dagens outfit" ibland. Jag har sett andra bloggar som har gjort det + så har jag fått ett litet tips om att jag ska göra det :) Så då idag gick jag och Lovisa ut och tog lite outfits bilder på varandra! Underbart!
Lovisa ska även sova över så det blir en liten girls night! Woho! :D
Lördagen den här veckan var så mycket bättre än förra! Ett plus för det :)
Hoppas att er dag har varit bra än så länge!❤️
Jackan - H&M
Tröjan - GinaTricot
Byxorna - Dr.denim
Skorna - Tradera
Jackan - vet inte
Tröja - Tessie
Byxorna - Tessie
Skorna - internet


Kram!❤️

En bra torsdag!

Rubriken säger det mesta faktiskt. Dagen började med skolan då..inte det roligaste direkt. Men typ chilla hela dagen för ja orka inte plugga (vem gör det?). Iallafall, innan jag skulle ta bussen hem sprang jag snabbt in på ICA och köpte för första gången en Ben&Jerry's. Smaken kommer jag inte ihåg vilken det var men det var kakdeg i den och den var super duper god!! (Känner mig väldigt bra inom detta området..) egentligen så gillar jag inte glass :/ ja, jag vet att ni tycker att jag är konstig men sån är jag. Men jag gillar glass på pinne och då den Ben&Jerry'n.

Nu när det inte är alls långt kvar tills det är SOMMARLOV och det är ju då man sitter och tänker på vad man ska göra för att det ska bli den bästa sommaren ever? Vad ska jag göra? Hur kommer den att bli? Osv..
Well, that's up to you.. ;)

Kram!❤️

Amerikanska pannkakor :)

Hur gått är det inte med amerikanska pannkakor nu på morgonen. Jag och brorsan bestämde oss för att göra lite lyx för oss själva. Man måste ju göra den tråkigaste dagen så mycket roligare än vad den brukar att va ;)

Ni får till och med receptet på dem :D





New in


1. Ett vanligt tuggummi paket ifrån ICA - 13kr
2. En ögonbrynspenna ifrån H&M - 30kr

Kram!❤️

Löördag..

Idag har det blivit en dådan lördag som är som en tråkig söndag. Hur kul är det med sånna dagar? Sitta och plugga hela dagarna för att skolan är i vägen :( Fy vad humöret går upp och ner.
Just nu längtar jag bara till sommaren och det absoluta fina vädret. Sola, bada, äta god mat, shoppa, fika, asså allt möjligt. Skippa skolan och ha sommarlov skulle inte sitta fel just nu. Sen blir det 9:an.. Det vet jag inte riktigt om det blir lika kul? Då ska man börja tänkta på alla möjliga saker i livet. Vi kör la på det tycker jag, eller?
 
Sitta och tänka på saker gör mig gladare. För ett tag sedan kände jag för att planera en liten brunch med mina girls. Riktigt mysigt.
Kram!♥

RSS 2.0