Midsommar

 
Idag är det midsommar och det är ju då det verkligen ska kännas som att det är sommar, eller? Jag tycker inte det är så speciellt med midsommar men en krans på huvudet är ju det vanliga men i år blev det inget tyvärr. Jag firade midsommar med min familj och eftersom att mina föräldrar är skilda så var jag hos pappa. Vi var på ett ställe som hette Ekhagen och där var det massor utav människor som också firade midsommar. Vi var där dock inte så länge men en stund iallafall. 
Nu väntar jag bara tills nästa vecka då jag ska till mina kusiner i Norrköping, ska vara där ett tag och för hoppnings vis följer de med oss hem sen.
 
Kram!♥
 

Utklädningsdag

 
Idag i skolan hade vi den dagen man skulle klä ut sig till något. Som vanligt hade jag jättesvårt att välja vad jag skulle vara! Men på alla bilderna så ser ni att det fick bli ''COWBOY GIRL''. När jag, Elin och Alma (De på bilderna) åkte bussen imorse var det typ bara vi som var utklädda och det var då lite pinsamt men efter ett tag när vi hade kommit till skolan så var det fler och fler som hade bytt om till sin utklädnad. Kan man säga utklädnad? haha.
 
I söndags konfirmerade jag mig, den 8 Juni 2014. Jag var väldigt nervös innan men det gick bättre än jag hade trott. Tur var det! På bilden ser ni hur jag såg ut.
 
Kram!♥
 

Det stora valet..

Hej hörni!
Jag har ett stort problem just nu!! På söndag ska jag konfirmera mig och jag har inte hittat någon klänning än!? Jag får seriöst panik. Jag har hittat några på bubbelroom som jag visar nedanför. Hoppas att jag hittar någon klänning som jag kommer ha på konfimationen och min skolavslutning den 13 juni. Håll tummarna för mig.
Chiara Forthi Daniella Dress White Bubbleroom.seChiara Forthi Celinne Dress Cream Bubbleroom.se
 
Kram!♥

RSS 2.0